17 augusti 2006

En uppvisning i ynkedom

Nu har den siste svensken Ahmed Yusuf strukits från listan över terrormisstänkta. Efter nästan 5 år!

Hörde precis en debatt i Studio 1 där bl a justitieminister Thomas Bodström medverkade, och gissa vad han säger om sitt eget agerande i ärendet:

Jo, han hade minsann tagit upp detta bland sina ministerkollegor i EU bla bla bla, men Sverige var ju bundna av ett FN-beslut om att frysa Yusufs tillgångar, belägga honom med utreseförbud o fan vet allt. Och i Sverige - där följer vi FN-beslut, något som Thomas Bodström tillade i myndig ton.

Jag undrar hur många divisioner Kofi Annans militärmakt hade skickat till Svedala om Bodström hade sagt: "Go fuck yourself, här i Sverige tillämpar vi mänskliga rättigheter där ingen jävel döms utan rättegång. Om FN vill använda deklarationen om mänskliga rättigheter till att torka sig i arslet så är det ert problem, inte vårt."

Nä, det sa han ju inte, vare sig ordagrannt eller på politikersnack.

Istället sitter ynkedomen och gömmer sig bakom FN istället för att säga hur det ligger till egentligen: Sverige har för många barn ihopa med både USA och EU så att vi kröker rygg, det är ju trots allt bara svartskallar som råkar illa ut.

Så patetiskt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Så du älskar svartskallar din jävel!!! Våra gamla kungar lär ju vända sig i sina gravar nu! Fy fan va vi har hos sålt vårt vädernesland!

Tror du blir tackad när dom tar över Sverige din blåögda idiot!