11 juli 2005

Fler grodor från Dala-Demokraten

Det har framkommit att Sofie Wiklund faktiskt är ordinarie skribent på Dala-Demokraten och inte en oinformerad sommarvikarie.

Efter sin ovanligt korkade ledare häromdan försöker hon sig på en halv pudel i en uppföljare men sjunker bara längre ner i träsket när hon visar prov på halsbrytande logik:

"....är lätt att glömma bort att klyftorna i USA är stora"
Vad menas med ångbåt? Beror terrordåden i London på att alla inte kör Cadillac i USA?

I sak tar inte Sofie tillbaka nånting, hon är bara ledsen att hon blev missförstådd:
"Många reagerade på gårdagens rubrik ”Terroristerna Bush och Blair” - och jag erkänner att den var för hård. Det var onödigt att använda den"
Alltså tycker Sofie fortfarande att USA och England inte är några demokratier och att vi skall visa förståelse för kulturer som ser kvinnor som andra klassens medborgare.

Patetiskt.

Det var fler än jag som hade läst Sofies artiklar, se här och här.

4 kommentarer:

Wille sa...

"....är lätt att glömma bort att klyftorna i USA är stora"

Måhända, men å andra sidan är de som räknas som "fattiga" i USA i genomsnitt avsevärt mer välbeställda än en medel-Svensson i Sverige.
Allt är relativt..

Och ärligt talat, så förbannades trött på detta snack om "klyftor", vem f*n bryr sig om skillnader om de som har det sämst har det relativt bra och ständigt får det bättre?

Alexander sa...

Den moraliska relativismen är ett signum för vänstern. Detta leder till att man kastar skit på USA och accepterar talibaner, palestinska terrorister och förtryckarregimen på Kuba.

Gordon Gekko sa...

"Varken Blair eller Bush står för alla människors lika värden".

Som om Al Qaida-terroristerna med deras indelning av världens befolkning i trogna och otrogna, ens kommer i närheten av några lika värden för människor.

Man kan undra i vilken värld Sofie och hennes vänner lever i. Svart är vitt och upp är ner. Hon borde bli deporterad till Saudi Arabien för gott.

Roberto Iza Valdes sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.