23 september 2005

Alis oro obefogad

Ali Esbati är orolig:

"Är det möjligen en begynnande trend att folk tror jag är socialdemokrat?"

Ingen fara, Ali.

Ditt rykte är inte alls i fara. De allra flesta i Sverige vet att du är en rå-kommunist. Framför allt skulle du antagligen aldrig bli soft som Lars Ohly och börja "backa" från dina totalitära idéer bara för att ge Nuder ett alibi.

5 kommentarer:

Erik S sa...

Noterar, som skåning i näraliggande Lund, att högerungdomarna i överklassiga Bjärred nu också bloggar. Nåja, detta lär väl inte bli någon av de mer välbesökta bloggarna, och för min egen del är detta nog första och sista gången. Lycka till med spridningen av de nykonservativa idéerna! Lyckligtvis tror jag inte att de har framtiden för sig i Sverige...

Anonym sa...

Erik S låter som en typisk arbetarhjälte-wannabee, som maskeraderar som fattig underdog, trots sin välgödda kulmagiga bidragstillvaro.

Finns det tristare bloggar än de s-märkta regimmegafonerna?

Fredriksson sa...

Tack Erik för att du kallade mig för ungdom, det var länge sen.

Och helt klart bor jag i Bjärred och jobbar för att försörja mig själv och dom som inte jobbar.

Erik S sa...

Ungdom kan man vara och ändå hysa gubbiga åsikter :). Du ser ju fortfarande inte lastgammal ut.

Önskar att jag hade alla de bidrag som "Anonymous" påstår att jag lever på. Men dessvärre får jag också arbeta för mitt uppehälle. Kul att en vänsterradikal som jag blir klassad som en s-märkt regimmegafon.

gabriela22xiomara sa...

Earn between $14.37 & $48.99 per resume writing sold, depending on the type of resume & your affiliate level. Resume Writing is our best-selling service. Click Here for more information.