9 september 2005

FI:s första årsmöte II

Let da good times roll!

FI släpper in media på sitt årsmöte, m a o: Denna helg kommer att bjuda på många goda ofrivilliga ståuppare.

Stay tuned for more news.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Satan nu har Nuder vikt ner sig för miljöpartiet igen. Det blir mera grön skatteväxling. Elen blir dyrare och bensinen blir dyrare och kärnkraften (obs klimatneutral) kan inte expanderas i befintliga verk heller (si de skall ju läggas ned och då blir det dyrare säger Åsa Dumej). I miljöpartisternas förunderliga värld gäller bara regrediering. Fi lär väl knappast vara att hoppas på de lär väl inte orka såpa riksdagstrappan för mp - man får vara tacksam för det lilla när Ohly blir lokförare (eller är det konduktör)igen.

Anonym sa...

Hurra Fi(ttorna)skall in i riksdagen. Nä jag är inte förvånad - Gudruns aptit är gränslös. En liten bit (v), en liten bit (s) och så en liten bit (mp)käka Gudrun, käka! Aldrig hade jag trott att du skulle bli Sveriges räddare?

Anonym sa...

Gudrun rockar fett. Tro det eller ej men hon är varken vänster eller höger (åtminstone inte just nu). Reinfelt för fan se upp du kan bli av med halva röstunderlaget hux flux. Och Ohly du behöver nog inte börja knega riktigt än! HögerGudrun en skänk från ovan för en trött kommunist. Hurra!