13 oktober 2005

Man skall inte kasta spjut i radhus

Jinge har ett inlägg idag där han inför kommentarsregler:

"Du får gärna länka till en tidning eller en blogg, men det ska vara en relevant länkning. Lägger du in flera länkar så är det troligt att jag inte släpper fram kommentaren. Jag känner mig nämligen tvingad att kontrollera alla länkar så att de inte går till olagliga eller motbjudande sidor, så fresta inte mitt tålamod. Givetvis kan du länka till din egen hemsida/blogg på vanligt sätt i fältet för url..
Metadiskussioner ska ej förekomma, har man sådana funderingar ska mail till undertecknad användas. Personangrepp, osakliga beskyllningar mot vem det vara må eller en nedsättande samtalston tolereras ej utan raderas direkt."


Jag tyckte detta var inte lite pretentiöst av Jinge eftersom han själv inte drar sig för att gå till personangrepp och hans egen länksamling stoltserar med författare som bl a hyllar intifadan.

Så jag skrev en kommentar på Jinges blogg (ja, han brukar radera det mesta jag skriver men vafan)

"Sopa upp framför din egen lortiga dörr innan du kommer med pekpinnar till civiliserat folk, Jinge. Din egen länksamling är mycket motbjudande läsning där författarna hyllar intifadan bl a.

Du borde skämmas."

Det tog inte många minuter innan kommentaren försvann och jag fick ett mail från Herr Jinge:

"Vad länkar du till för djävla kryptonazister då ???"

Hmm? Det får mig att att tänka på ett klassiskt citat av Mark Twain:

"To be good is noble; but to show others how to be good is nobler and no trouble."

1 kommentar:

Anonym sa...

Lögn, dubbelmoral och trakasserier är brunvänsterns devis.